Interne Communicatie

Het merendeel van problemen binnen organisaties hebben een niet goed verlopende interne communicatie als bronoorzaak. Toch vreemd dat interne afdelingen die zich juist met dat onderwerp bezig houden zelfs met een vergrootglas nauwelijks te vinden zijn…

Het voelt dus misschien vreemd om een externe partij in te huren om uw interne communicatie te optimaliseren. En we adviseren u zeker niet elk willekeurig reclamebureau in huis te halen. Zij zijn immers gespecialiseerd in externe communicatie (net als uw afdeling marketing overigens)

The Townhouse houdt zich al bijna twintig jaar bezig met interne communicatie en heeft al meer dan 50 organisaties ondersteund op dit gebied. Juist omdat we verstand hebben van externe en interne communicatie.

Die combinatie levert goed onderbouwde en gestructureerde, maar vooral ook leuke, pakkende en effectieve interne communicatiecampagnes op.

Voorbeelden tonen we hier liever niet; het zijn immers interne zaken. Maar tijdens een nader gesprek laten we u graag een en ander zien. Neem contact op en maak een afspraak: info@thetownhouse.nl.